opdrachten

Bloeiend ontwikkelde en organiseerde de afgelopen jaren voor verschillende opdrachtgevers activiteiten en projecten.
Bijvoorbeeld voor de Gemeente Westland, Het Westlandse Natuur en Cultuur Evenement, voor Stichting Groen Cement een kinderopvang regiobeurs Zuid Holland. Maar ook het Congres ‘NME, dat doe je samen’ en de Open dagen van Duurzaam de wijk in voor gemeente Den Haag.
Bloeiend ontwikkelde een aantal jaar projecten voor Stichting Ecokids Nederland zoals natuur en milieu punt gouda.nl en werkte aan het provinciale programma Structurele inbedding.
Voor de KNNV, Stichting Groenkracht en het Haags Milieu Centrum ontwikkelde Bloeiend educatief materiaal. Bij Milieucentrum de Papaver werd de basis gelegd van het boek ‘In het sprookjesbos’, een project dat aanvankelijk ontwikkeld werd voor de Brede school Delft. In opdracht van Kinderopvang ZON! schreef Bloeiend het groene pedagogisch beleidsplan en verzorgde tevens de implementatie ervan.
Vanuit het provinciale project Groen doet Goed, is Bloeiend projectcoördinator van Naar buiten! voor Duurzaam Leiden en gemeente Den Haag. En verzorgt daarbij de acquisitie en communicatie met scholen en partners in de stad. Bloeiend geeft workshops en lezingen over natuurbeleving voor verschillende organisaties zoals Kroost&Training, het jonge kind- en het brede school congres en de Mutsaers-stichting. Beide educatieve boeken dienen hierbij als leidraad.